Рівненська область: рятувальники ДСНС приводять у готовність пункти обігріву

Рівненська область: рятувальники ДСНС приводять у готовність пункти обігріву

21.11.14 17:19 0 733
При різкому погіршенню погодних умов, та низькій температурі Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області одразу почне встановлювати пункти обігріву по області, для надання допомоги населенню, особливо соціально не захищеним верствам населення. Встановлення таких пунктів показали гарний результат в минулому.

З цією метою, за вказівкою начальника Головного управління ДСНС України у Рівненській області полковника служби цивільного захисту Сергія Крука, ще до початку справжніх морозів рятувальники завершують проводити необхідні заходи щодо роботи пунктів обігріву в області. На даний момент перевірені та приведені до ладу намети та обігрівачі для розгортання зимою.

Намети з теплогенераторами, гарячим чаєм та продуктами харчування почнуть функціонувати на період сильних морозів. Пункти обігріву будуть розташовані в місцях масового перебування людей та працювати цілодобово. Працівники ДСНС будуть чергувати у наметах щодоби та проводитимуть роз’яснювальну роботу, надаватимуть психологічну допомогу.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ