У Рівненській області дубровицькі правоохоронці здали кров,щоб врятувати життя

У Рівненській області дубровицькі правоохоронці здали кров,щоб врятувати життя

21.11.14 12:09 0 715
18 листопада з ініціативи начальника райвідділу Сергія Родзіна, провели благодійну акцію «Кров для військових АТО», під час якої місцеві міліціонери здали кров для постраждалих у бойових діях.

— Щороку ми з колегами здаємо кров для тих, хто потребує допомоги, - зазначив заступник начальника Дубровицького РВ УМВС Володимир Коркош. — До пункту здачі крові у місцеву лікарню прийшли понад 20 міліціонерів, щоб врятувати життя наших захисників.

Керівник підрозділу Сергій Родзін та його заступники Володимир Коркош і Олег Сидоришин власним прикладом показали, як кожна людина може допомогти врятувати життя. Разом з ними донорами стали ще 17 працівників правоохоронних органів, які здали загалом понад сім літрів крові.

— За покликом душі я запропонував долучитися до моїх добрих намірів співробітників райвідділу, – зазначив начальник Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Сергій Родзін. — В особливо важких випадках ціною життя може стати кожна краплина донорської крові.

Побачивши відразу таку кількість людей у формі, медики, безумовно, були здивовані та приємно вражені, дякували правоохоронцям за людяність та розуміння чужих страждань.

Правоохоронці кажуть, нічого особливого у їх вчинку не було. Допомога тим хто її потребує є ознакою людяного суспільства, частиною якого є кожен громадянин нашої держави. Співробітники Дубровицького районного відділу міліції сподіваються, що їхній вчинок стане у нагоді потребуючим пораненим під час виконання бойових дій в зоні антитерористичної операції.

Катерина Семенюк,

Дубровицький РВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові ще цьогоріч ...
Наступна новина: На Вінничині під час ...

КОМЕНТАРІ