Заходи з відзначення Дня Гідності та Свободи у Тернополі

Заходи з відзначення Дня Гідності та Свободи у Тернополі

21.11.14 11:54 0 737
21 листопада у Тернополі відбудеться ряд заходів до Дня Гідності та Свободи – свята, яке відзначається на честь початку двох революцій – Помаранчевої Революції та Революції Гідності. Мета - утвердження ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні.

Так, 21 листопада у загальноосвітніх школах проведуть відкриті уроки Гідності та Свободи, присвячені патріотизму й мужності громадян. Також школярі об 11.30 год. покладуть квіти та лампадки до пам’ятника борцям за незалежність України та стенду Героїв Небесної Сотні на Театральному майдані.

О 12.00 год. в Українському домі «Перемога» оголосять переможців конкурсу на кращий проект пам’ятника «Небесній Сотні». А о 13.00 год. читачі та працівники бібліотек міста передадуть гуманітарну допомогу воїнам АТО під час акції «Хранителі слова – хранителям Вітчизни».

Зустріч з активістами Євромайдану «Молодь у нашому серці» пройде у Палаці Кіно о 15.00 год. Там же через півгодини відбудеться показ документального фільму Сергія Лозниці «Майдан».

Зазначимо, що тернопільські пластуни цілодобово нестимуть почесні варту біля пам’ятника борцям за незалежність України та стенду Небесної Сотні.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові ще цьогоріч ...

КОМЕНТАРІ