Івано-Франківський досвід покупки в Англії

Івано-Франківський досвід покупки в Англії

22.11.14 18:26 0 1371
Минулої зими ми обіцяли зробити тестову покупку в Англії та розповісти про це читачам, проте події в нашій державі, нажаль, завадили зробити це вчасно. Лишень після дзвінка керівника компанії British Express, який зараз знову відвідує Україну, ми згадали про кошти, які він подарував нам для покупки та про свою обіцянку.

Тож, на цей раз ми спробували купити дещо корисне - таймер для редакційного бойлера щоб, зекономивши на елекроенергії (і зробивши суспільно корисний вчинок), все таки мати теплу воду під час робочого дня.

Для початку ми знайшли дешевий китайський таймер за 150 гривень на eBay. Нажаль, тут без англійської ніяк, тому нам прийшлося згадати все, що вчили в школі та пропускали у ВНЗ.

Знайшовши потрібний товар та зареєструвавшись на сайті british-express.net, а це зробити дуже просто, ми створили замовлення й оплатили його і, через 20 хвилин чудо-залізячка вирушила з Китаю до Британії.

Приблизно через два тижні кур’єр Нової Пошти приніс пакуночок прямо до нас на офіс.

Правда, диво-залізяка (насправді, міні-комп’ютер) так просто не здавалася, тож налаштовували її майже тиждень. Доречі, практично цілий тиждень ми так і провели з холодною водою, проте це вже окрема історія.

Редакція висловлює подяку компанії British Express та особисто її керівнику Івану Веремку за надані кошти для тестової покупки.

Джерело: Вісті Івано-Франківщини
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівному проблема ...

КОМЕНТАРІ