В Чернівецькій області рятувальники проводять роз’яснювальну роботу з працівниками підприємств та організацій

В Чернівецькій області рятувальники проводять роз’яснювальну роботу з працівниками підприємств та організацій

22.11.14 09:51 0 650
У зв’язку із настанням холодів та зростанням кількості пожеж, працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області проводять роз’яснювальну роботу не лише у житловому секторі, але й на різних підприємствах та організаціях. Інженерно-інспекторський склад відвідує різні підприємства, метою яких є не перевірки, а інформаційно-роз’яснювальна робота. Рятувальники намагаються привернути увагу буковинців до важливості дотримання правил пожежної безпеки. Зокрема, 20 листопада рятувальники провели таку зустріч з співробітниками Чернівецького хлібокомбінату.

На самому початку бесіди, рятувальники звернули увагу присутніх на те, що більшість пожеж виникає через незнання чи ігнорування основних правил пожежної безпеки. Також працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області провели профілактичні інструктажі, під час яких нагадали персоналу заводу основні правила безпеки та вручили їм відповідні листівки та пам’ятки. Окрім цього, було здійснено додаткові інструктажі з особами, відповідальними за пожежну безпеку. Наостанок, рятувальники нагадали людям як користуватися первинними засобами пожежогасіння та зазначили, що вміння користуватися такими засобами дозволить ліквідувати пожежу, якщо виявити її на початковій стадії горіння.

Така профілактична робота проводяться по всій Чернівецькій області. «Ми намагаємося попередити виникнення пожеж і тому проводимо широку роз’яснювальну роботу. Ці заходи дозволяють нагадати людям про важливість постійного дотримання правил безпеки» – зазначив заступник начальника Управління з державного нагляду та контролю підполковник служби цивільного захисту Сергій Михайлюк.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ