Буковина: «Теорія і практика у дотриманні правил дорожнього руху»

Буковина: «Теорія і практика у дотриманні правил дорожнього руху»

22.11.14 16:42 0 658
Під такою умовною назвою в УДАІ УМВС України в Чернівецькій області з участю представників громадськості, перевізників, фахівців з правил дорожнього руху відбувся круглий стіл.

Теоретичну частину актуальної теми його учасники опрацювали на території однієї із найбільших в області служб таксі.

У профілактичному заході взяли участь водії-таксисти, представники громадської організації «За безпеку дорожнього руху та правопорядок на Буковині», однієї з чернівецьких автошкіл.

Останнім часом громадськість у Чернівцях активізувала роботу по підвищенню транспортної дисципліни серед учасників дорожнього руху. Зокрема, у спільних рейдах з працівниками ДАІ та засобами масової інформації активісти виявляють тих, хто припарковує транспортні засоби у заборонених місцях, перешкоджає роботі маршрутного транспорту, ігнорує загальноприйняті правила і норми поведінки на дорогах і вулицях.

Фахівці з правил дорожнього руху нагадали про статті Правил,які стосуються стоянок, зупинок транспорту, адміністративної відповідальності за недотримання вимог Правил дорожнього руху.

Практичну частину «круглого столу» з виявленням недисциплінованих водіїв його учасники відпрацювали безпосередньо у тих місцях, де такі правопорушення спостерігаються найчастіше — біля центрального автовокзалу та на Проспекті Незалежності.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 29 листопада - День ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ