Чернівецькі правоохоронці викрили чергових мисливців на велосипеди

Чернівецькі правоохоронці викрили чергових мисливців на велосипеди

22.11.14 11:34 0 628
Двоє зловмисників поцупили у чернівчанина велосипед вартістю 2 тисячі гривень

Чоловік на велосипеді під'їхав до найближчого магазину. Зловмисники, побачивши пристойного двоколісного коня, попрямували за майбутнім потерпілим. Коли власник велосипеду зайшов до магазину, один за зловмисників почав чатувати на нього, щоб він не запримітив недоброго. Інший в цей момент сів на велосипед та чкурнув подалі. Коли потерпілий зрозумів, що його обікрали, одразу викликав працівників міліції.

Міліціонери провели ряд оперативно-розшукових заходів, котрі допомогли викрити крадіїв. Правоохоронці встановили особи зловмисників. Як з'ясувалось, велотранспорт поцупили раніше судимі за майнові злочини чернівчани віком 19 та 24 років. Зловмисники розповіли, що транспортний засіб продали, а отримані кошти від продажу велосипеду витратили на власні потреби.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Правоохоронці нагадують, для того, щоб уберегтися від «непроханих гостей», необхідно дотримуватись декількох правил, а саме: не залишати без нагляду своє майно. Якщо немає можливості залишити велосипед у надійному місці, обов'язково паркуйте його в людному місці. Використовуйте два замки. Залишайте пристебнутий велосипед з встановленими низькими передачами. Йдучи кудись, знімайте з велотранспорту все цінне. Будьте пильними, безпека вашого майна залежить від вас самих!

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Волинській області в День ...

КОМЕНТАРІ