В Чернівецькій області хотинські міліціонери викрили чоловіка,котрий поцупив газові балони та десятки кілограм волоських горіхів

В Чернівецькій області хотинські міліціонери викрили чоловіка,котрий поцупив газові балони та десятки кілограм волоських горіхів

22.11.14 14:19 0 623
Зловмисник неодноразово мав проблеми із Законом, але знову взявся за старе. Як з'ясувалось, проник він до підсобного приміщення потерпілого та «обчистив» його. Буковинець позбувся двох газових балонів та 80 кілограм грецьких горіхів.

Аби встановити особу зловмисника, правоохоронці провели ряд оперативних заходів. Перш за все міліціонери опитали місцевих мешканців. Під час спілкування громадяни повідомили, що бачили підозрілу особу, котра вешталась неподалік місця скоєння злочину.

Отримана інформація від громадян допомогла правоохоронцям викрити зловмисника. Ним виявився 49-річний мешканець села Данківці. Він раніше мав проблеми із Законом, притягався до кримінальної відповідальності та неодноразово відбував покарання в місцях позбавлення волі. Зловмисник пояснив, що металеві ємкості здав на металобрухт, а волоські горіхи продав односельчанам. Виручені кошти від продажі витратив на власні потреби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті – позбавлення волі строком до шести років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Йосиф Ситник: "Із лав ...
Наступна новина: У Рівненській області в ...

КОМЕНТАРІ