На Вінничині дошкільнят вчать інспектори ДАІ безпечній поведінці на дорозі

На Вінничині дошкільнят вчать інспектори ДАІ безпечній поведінці на дорозі

22.11.14 13:44 0 654
Вихованців дитячого садочка в селі Хиженці Вінницького району інспектори ДАІ вчили, як правильно орієнтуватися у дорожній обстановці, та як необхідно поводити себе на дорозі.

Інспектор ДАІ на службовому автомобілі завітав до найменших учасників дорожнього руху в с. Хиженці. Протягом 30 хвилин міліціонер навчав дітлахів елементарним правилам безпечної поведінки на дорозі. За допомогою агітаційних плакатів працівник Державтоінспекції познайомив дітей з учасниками дорожнього руху, сигналами світлофора та пішохідним переходом. З великим задоволенням вихованці дитячого садочку слухали лекцію та задавали питання міліціонеру.

Саме з дитячого садочку дітей необхідно навчати правилам безпечної поведінки на дорозі, щоб вони без страху могли правильно оцінити дорожню обстановку та дотримувались правил дорожнього руху. У Державтоінспекції вважають, що першими вчителями для дітей є їхні батьки, тому дорослі повинні зважати на це, і власним прикладом демонструвати дотримання правил дорожнього руху.

Для кращого засвоєння правил поведінки на дорозі, інспектор ДАІ показав дітям мультиплікаційний фільм «Абетка безпеки на дорозі». Переглянувши його, діти мали змогу познайомитись зі службовим автомобілем ДАІ та сфотографуватись на згадку.

СПР УДАІ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Луцьким школярам ...

КОМЕНТАРІ