Вінницькі міліціонери вирушили з "Візитом" по домівкам городян

Вінницькі міліціонери вирушили з "Візитом" по домівкам городян

22.11.14 09:39 0 625
Аби кожен вінничанин знав свого дільничного та у разі необхідності міг оперативно з ним зв'язатися, шерифи вирушили по домівках з операцією «Візит». Своїм підопічним вони вручають візитки а разом з ними пам'ятки «Як не стати об'єктом злочинних зазіхань».

Особливу увагу дільничні інспектори звертають на осіб, які звільнились з місць позбавлення волі, а також схильних до порушення закону, адже головне їх завдання – це профілактика правопорушень.

Не залишаються поза увагою міліціонерів і самотні літні люди. Вони найбільш незахищена категорія громадян, за якими зазвичай полюють шахраї, використовуючи їх довірливість. Їм роз'яснюють правила безпечної поведінки, аби не стали жертвами різного роду зловмисників.

У разі потреби працівники міліції ініціюють перед Вінницькою міською радою питання, щодо встановлення соціального патронажу за такими громадянами.

В ході таких візитів дільничних інспекторів вінничани мають змогу звернутися до працівників міліції із заявами або повідомленнями.

При необхідності міліціонери роз'яснюють мешканцям міста положення чинного законодавства, радять, як вберегти своє майно від крадіїв, зокрема, злочинців, що полюють на залишений без нагляду автотранспорт, обдурюють людей через Інтернет , тощо.

У місцях масового перебування громадян, зокрема, в магазинах, поштових відділках, аптеках, навчальних та медичних закладах розміщується інформація про дільничного інспектора, який обслуговує цю територію, контактні телефони та години прийому мешканців.

Операція «Візит» проводиться на території усієї області.

СЗГ МВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ