На Вінничині в обласній міліції прокурори,судді та слідчі обговорили проблемні питання розслідування кримінальних проваджень

На Вінничині в обласній міліції прокурори,судді та слідчі обговорили проблемні питання розслідування кримінальних проваджень

22.11.14 18:31 0 674
Спільний науково-практичний семінар за участі слідчих органів внутрішніх справ, прокурорів, суддів та науковців Національної академії прокуратури України відбувся в приміщенні обласного управління вінницької міліції. Учасники заходу обговорили питання особливостей відкриття, розслідування, процесуального керівництва та підтримання державного обвинувачення в окремих категорія кримінальних проваджень.

Зі вступним словом до учасників семінару звернулись перший заступник прокурора області Анатолій Максимюк та перший заступник начальника УМВС-начальник слідчого управління обласної міліції Юрій Педос.

На їх думку, проведений захід допоможе учасникам з'ясувати ряд проблемних питань, з якими стикаються слідчі у повсякденній роботі. Під час прямого діалогу представники слідства, прокуратури та суду визначили найбільш поширені недоліки у роботі та визначили шляхи їх усунення.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі патрульні ...

КОМЕНТАРІ