На Вінничині 28-річного чоловіка,який керував викраденою автівкою,зупинили інспектори ДАІ у Гнівані

На Вінничині 28-річного чоловіка,який керував викраденою автівкою,зупинили інспектори ДАІ у Гнівані

22.11.14 12:51 0 633
Під час несення служби працівники Державтоінспекції зупинили автомобіль «Daewoo Lanos», яким керував житель Тиврівського району. Під час перевірки транспортного засобу з'ясувалося, що автомобіль розшукують одеські правоохоронці.

Така новина від інспекторів ДАІ здивувала 28-річно власника «Daewoo Lanos», який менш ніж добу тому, придбав його у знайомого з Тиврівського району за 2 400 доларів США. Спочатку чоловік подумав, що це якесь непорозуміння, адже знайомий запевняв, що проблем з машиною ніяких немає. На перереєстрації транспортного засобу у встановленому законом порядку, де перевірили б чи не розшукується ця машина правоохоронними органами, покупець вирішив заощадити.

Під час перевірки по міліцейській базі даних, виявилося, що даний автомобіль кілька днів тому був викрадений у жителя міста Одеси, і тамтешні правоохоронці його розшукують.

Автомобіль був поміщений на арештмайданчик.

Наразі працівники тиврівської міліції передали машину одеським колегам, які розслідують дане кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українців закликають ...
Наступна новина: Річницю Революції Гідності ...

КОМЕНТАРІ