Волинь: метеорологів області привітали з професійним святом

Волинь: метеорологів області привітали з професійним святом

22.11.14 13:21 0 693
19 листопада у приміщенні центру гідрометеорології відбулись урочистості з нагоди 70-річчя з Дня створення волинського обласного центру гідрометеорології та Дня працівників гідрометеорологічної служби.

З професійним святом фахівців привітали: директор Волинського гідрометцентру Ростислав Бондарчук, радник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук, заступник Луцького міського голови Тарас Яковлєв, начальник управління ДСНС в області Володимир Грушовінчук.

«Кожен день ми слухаємо прогноз погоди. Але не задумуємося, звідки ж він береться. Мало хто помічає повсякденну роботу метеорологів», - зауважив у привітанні Ростислав Бондарчук. Та підкреслив, що Волинський гідрометеоцентр – це 141 працівник, 5 основних відділів та 4 допоміжних. За рік вони видають близько 1500 прогнозів та 150 штормових попереджень.

Радник голови ОДА Сергій Кошарук підкреслив, що робота синоптиків є надзвичайно важливою та потрібною для людей. «Бажаю всім вам миру та впевненості у завтрашньому дні. Хай здійснюються не лише прогнози погоди, але й наші сподівання, що війна на Сході скоро теж завершиться», - наголосив він.

«Бажаю, щоби щодня при будь-якій погоді, ви йшли на роботу з гарним настроєм», - звернувся до метеорологів заступник Луцького міського голови Тарас Яковлєв.

З нагоди свята почесною грамотою голови ОДА нагородили гідролога відділу гідрології Оксану Пугінець та вручили подяку техніку-метеорологу станції Володимир-Волинський Галині Чепіль.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сервис раскрутки сайтов ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ