У Волинській області в День гідності та свободи вшанували пам`ять Героїв Небесної Сотні та воїнів,які загинули в зоні проведення АТО

У Волинській області в День гідності та свободи вшанували пам`ять Героїв Небесної Сотні та воїнів,які загинули в зоні проведення АТО

22.11.14 11:40 0 662
В День гідності та свободи, на меморіальному комплексі «Вічна слава» зібралося декілька сотень лучан, аби вшанувати пам`ять Героїв Небесної Сотні та воїнів, які загинули в зоні проведення АТО. Участь у заході взяли й голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, заступник голови обласної ради Олександр Пирожик, Луцький міський голова Микола Романюк, секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко.

На початку священослужителі відслужили молебень та хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх, хто загинув у боротьбі за незалежність України. Потому присутні поклали квіти до могили Василя Мойсея.

Опісля, лучани вшанували пам'ять Героїв на Алеї почесних поховань на кладовищі у селі Гаразджа.

Нагадаємо, День гідності та свободи встановлений 13 листопада Президентом України Петром Порошенком з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ