У Волинській області з резервного фонду держбюджету виділено кошти на закупівлю житла для військовослужбовців - учасників АТО

У Волинській області з резервного фонду держбюджету виділено кошти на закупівлю житла для військовослужбовців - учасників АТО

22.11.14 11:16 0 687
Для забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в АТО, з резервного фонду державного бюджету на область виділено кошти у сумі 888,12 тис. грн.

Закупівля житла здійснюється облдержадміністрацією на підставі списків членів сімей загиблих військовослужбовців, які мають право на одержання житла, надісланих Міністерством внутрішніх справ та Адміністрацією Державної прикордонної служби України, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України "Про виділення коштів для закупівлі житла".

Так, спочатку із державного бюджету на область було перераховано кошти у сумі 394,72 тис. грн. Виконавчий комітет Володимир-Волинської міської ради, як головний розпорядник цих коштів, вже придбав 3-х кімнатну квартиру для сім'ї загиблого на Сході майора Леоніда Полінкевича.

Крім того, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України "Деякі питання забезпечення житлом військовослужбовців та їх сімей" для забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців з резервного фонду держбюджету додатково було виділено 493,4 тис. грн.

Наразі виконавчий комітет Луцької міської ради, який визначений головним розпорядником коштів, опрацьовує інформацію щодо закупівлі квартир для сімей загиблих учасників АТО.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ