В Житомирській області романівські правоохоронці на кілька годин стали вчителями

В Житомирській області романівські правоохоронці на кілька годин стали вчителями

22.11.14 16:29 0 619
Працівники Романівського райвідділу УМВС провели у місцевому ліцеї заняття для учнів. Діти вивчали особливості застосування законодавства щодо неповнолітніх, закріплювали знання з правил дорожнього руху та дізналися про особливості безпечного користування мережею Інтернет.

Днями до Романівського міського ліцею завітали представники «дитячої» міліції та ДАІ. З молодшими учнями правоохоронці обговорили правила безпечної поведінки у громадським місцях, на вулицях та у навчальному закладі. Школярі отримали інформаційні буклети, в яких детально роз'яснено правила дорожнього руху для юних пішоходів.

- На жаль, діти теж стають жертвами ДТП. Часто це трапляється через те, що школярі, наслідуючи дорослих, перебігають через проїзну частину у невстановлених місцях, - зауважив інспектор ДАІ Олександр Савенець. – Тому наша мета – переконати дітей суворо дотримуватися правил дорожнього руху та бути вкрай уважними на вулиці.

Старшокласники закріпили отримані у школі знання з основ правознавства, відповівши на питання міліціонерів та отримавши відповіді по практичному застосуванню адміністративного та кримінального законодавства щодо неповнолітніх.

Окремо оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Володимир Іщук розповів хлопцям та дівчатам про те, як убезпечити себе від зловмисників, котрі «полюють» в Інтернеті. Розповівши про реальні випадки шахрайств, розповсюдження забороненого контенту та інші небезпечні діяння зловмисників у всесвітній мережі, правоохоронець закликав школярів подбати про власну безпеку й навчити цьому своїх товаришів.

Майбутніх випускників цікавило питання вступу до вищих навчальних закладів МВС, відтак правоохоронці розповіли їм про вимоги до абітурієнтів, умови навчання та спеціалізацію.

Школярі та вчителі щиро подякувавши міліціонерам за отримані нові корисні знання та пообіцяли дотримуватися усіх правил, аби не потрапити у неприємну ситуацію.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за інформацією

Романівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: на фініші - ...
Наступна новина: У Тернополі обрали ...

КОМЕНТАРІ