Житомирські правоохоронці урочисто вшанували учасників доленосних подій в Україні

Житомирські правоохоронці урочисто вшанували учасників доленосних подій в Україні

22.11.14 11:53 0 637
В обласному Управлінні МВС України в Житомирській області відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи. Міліціонери вшанували незламність духу українського народу та його ідеали свободи і демократії.

Національний календар нашої держави збагатився ще однією пам'ятною датою, пов'язаною з доленосними для України подіями, що сколихнули патріотичне піднесення та утвердили європейський вибір українського народу. Указом Президента України 21 листопада визнано урочистим Днем Гідності та Свободи.

Урочисті заходи відбулися і в УМВС Житомирщини, де в актовій залі зібралися працівники обласного апарату органів внутрішніх справ. До присутніх звернувся т.в.о. начальника УМВС Григорій Полковніков:

– Нині наша держава знаходиться у непростих умовах і далі тримає іспит на витривалість у неоголошеній війні за правду і свободу. Працівники органів внутрішніх справ, які є невід'ємною частиною українського народу, розділяють усі труднощі сьогодення і беруть активну участь у боротьбі за збереження ідеалів свободи та демократії, а також повернення миру та правопорядку на своїй Батьківщині. Слава Україні! Слава Героям!

Хвилиною мовчання правоохоронці вшанували світлу пам'ять тих патріотів, кого вже немає серед нас. Вони віддали своє життя за гідність і свободу українців.

Урочистості продовжилися врученням чергових спеціальних звань працівникам житомирської міліції.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ