У Житомирі патрульні затримали грабіжника

У Житомирі патрульні затримали грабіжника

22.11.14 18:40 0 675
20 листопада до Житомирського міськвідділу міліції звернулась 60-річна жителька обласного центру із заявою про пограбування. Жінка розповіла, що невідомий молодик на вулиці силоміць відібрав у неї сумку, в якій знаходились гроші, мобільний телефон та документи.

Вжитими заходами працівниками патрульної служби встановили особу грабіжника, ним виявився 20-річний житель Коростишівського району, який у скоєному зізнався. Викрадене вилучили.

Водночас розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Відкрите викрадення чужого майна карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Шановні громадяни, аби не стати жертвою грабіжників, не забувайте дотримуватись найпростіших правил безпеки. Повертаючись додому пізнього вечора, обирайте освітлені маршрути руху, у разі потреби заздалегідь домовтесь, щоб вас зустрічали рідні, або скористайтесь послугами таксі. Не демонструйте цінні речі як то гаманці, мобільні телефони тощо у громадських місцях, транспорті.

Ольга Ковтун,

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині в обласній ...
Наступна новина: Лучшие фильмы 2010 года

КОМЕНТАРІ