На Ужгородщині міліціонери провели навчально-тренувальний збір по тривозі

На Ужгородщині міліціонери провели навчально-тренувальний збір по тривозі

22.11.14 17:03 0 708
Під час тренувальних зборів особовий склад Ужгородського райвідділу міліції впорався з поставленими завданнями

Зранку кожному працівнику Ужгородського райвідділу міліції надійшов сигнал «Збір по тривозі». Інформування правоохоронців здійснювалося відповідно до «Схеми оповіщення особового складу Ужгородського РВ УМВС». Кожен працівник після отримання такого сигналу зобов'язаний прибути у форменому одязі по сезону та з укомплектованою «тривожною валізою» у розташування райвідділу на протязі 1,5 години.

Під час шикування керівництво перевірило наявність особового складу, його зовнішній вигляд та вміст «тривожних валіз». Загалом міліціонери Ужгородщини впоралися із поставленим завданням та продемонстрували хороший результат.

- Даний навчально-бойовий збір проводився з метою перевірки готовності особового складу до дій під час виникнення нестандартних та надзвичайних ситуацій на території обслуговування. Враховуючи досить непросту ситуацію в нашій державі, кожен працівник повинен володіти необхідними навичками для того, щоб вчасно відреагувати на ту чи іншу ситуацію та виконати покладені на нього службові обов'язки. шні збори показали, що оперативність і готовність до дій у правоохоронців знаходяться на належному рівні», - каже начальник Ужгородського РВ УМВС підполковник міліції Роман Стефанишин.

Ганна Дан,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ