Закарпаття: слідчих зі всієї області перевіряли в Мукачеві на знання нормативних документів

Закарпаття: слідчих зі всієї області перевіряли в Мукачеві на знання нормативних документів

22.11.14 16:09 0 608
Слідчі Мукачівського, Іршавського, Берегівського та Свалявського районів складали заліки зі знання вимог законодавчих та підзаконних нормативно-правових актів. Подібні тестування складатимуть всі слідчі міських та районних відділів міліції та слідчого управління.

Робота слідчого - нелегка, відповідальна і потребує, окрім щоденних фізичних навантажень, чергувань, стежити за всіма законодавчими змінами та нововеденнями.

Крім зміни Кримінально-процесуального кодексу України, який почав діяти 20 листопада 2012 року, постійно приймаються нові поправки до Законів, підзаконних актів, що примушує слідчого йти в ногу з часом, аби бути юридично грамотним при розслідуванні кримінальних проваджень.

Слідчі, як і всі правоохоронці краю, постійно працюють і вивчають у рамках занять зі службової підготовки накази, інструкції, які використовують у щоденній практиці.

Відтак працівниками слідчого управління УМВС області було ініційовано провести додаткові заняття з повторного вивчення вимог законодавчих та підзаконних нормативно-правових актів. Як розповідають слідчі управління, мета таких навчань - це дотримання законності та підвищення професійної майстерності слідчих для якісного розслідування кримінальних проваджень.

Колектив слідчих області молодий. Всі правоохоронці працюють злагоджено з іншими службами, професійно. Кожен із них вже здобув певні знання, вміння, досвід. Тож складати такі заліки - справа не складна, - підсумували перевіряючі зі слідчого правління УМВС області.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ