Хмельниччина: «В жодному разі не слід допускати необґрунтованого підвищення цін»,- Володимир Кальніченко

Хмельниччина: «В жодному разі не слід допускати необґрунтованого підвищення цін»,- Володимир Кальніченко

22.11.14 13:23 0 712
20 листопада відбулася селекторна нарада під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка.

Темою обговорення стала цінова ситуація на продовольчому ринку.

Володимир Ілліч зазначив, що станом на 11.11.2014 р. Хмельниччина займає 5 місце за критерієм сукупної вартості набору основних овочів в розрізі регіонів (12,49 грн.). Щодо формування цін на хліб житньо-пшеничний, то Хмельницька область розмістилася на 4 місці (4,91 грн.); щодо формування цін на свинину (без кістки) – 6 місце (56,20 грн.); щодо формування цін на яловичину (без кістки) – 5 місце (59,18 грн.). Спостерігаються проблеми у формуванні ціни на крупу гречану.

Під час селекторної наради заслухано представників Департаменту АПК, Департаменту економіки та торгівлі, Державної інспекції з контролю за цінами, Хмельницького регіонального відділення аграрного фонду, агропрому та управлінь АПК райдержадміністрацій.

У результаті обговорення визначено, що цінова ситуація на продовольчому ринку у районах різна. Однак, ціни на продукти харчування знаходяться під постійним контролем керівництва області.

Заступник голови облдержадміністрації наголосив на тому, що в жодному разі не слід допускати необґрунтованого підвищення цін. Для цього необхідно поновити склад районних робочих груп та активізувати їх роботу; посилити контроль за цінами; організовувати проведення систематичних сільськогосподарських ярмарок; відкрити фірмові магазини від виробника; відновити куточки в торгових закладах.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Керівник міліції ...

КОМЕНТАРІ