На Хмельниччині впродовж  сталося дві дорожньо-транспортні пригоди з летальними наслідками

На Хмельниччині впродовж сталося дві дорожньо-транспортні пригоди з летальними наслідками

22.11.14 11:49 0 669
Смертельні ДТП сталися з проміжком менш, ніж у 2 години. Близько 10.00 години у Волочиському районі зіткнулися «Toyota Camry» та «Лада», а уже о 12.00 годині в Красилівському районі не розминулися «Нива» та «Mercedes-Benz Sprinter».

Близько 10.00 години на автодорозі «Стрий — Тернопіль — Знам'янка, поблизу села Бокиївка Волочиського району, 43-річний мешканець Вінниці, керуючи автомобілем «Toyota Camry», не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із автомобілем «ВАЗ 21072» під керуванням 41-річного жителя Львова, який від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події. 65-річний пасажир автомобіля «Toyota Camry» зі струсом мозку та забійною раною голови госпіталізований до Волочиської центральної районної лікарні.

А менш ніж через дві години уже в іншому районі чергова ДТП забрала життя ще однієї людини. О 12.00 годині на автодорозі «Житомир — Чернівці», неподалік села Михайлівці Красилівського району, 42-річний житель села Андріївка Хмельницького району, перебуваючи за кермом «Ниви», під час здійснення обгону виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter» під керуванням 62-річного жителя села Ружичанка Хмельницького району. Внаслідок ДТП водій «Ниви» отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

Наразі слідчі працюють над з'ясуванням усіх обставин ДТП. А начальник УДАІ УМВС України в Хмельницькій області Дмитро Кийов звертається до водіїв з проханням враховувати складні погодні умови та бути уважними на дорозі:

— ДАІ Хмельниччини звертається до водіїв з проханням бути уважнішими на дорозі, дотримуватися швидкісного режиму та дистанції, правил маневрування, з особливою обережністю рухатися по мостах та естакадах, при русі в умовах недостатньої видимості включати ближнє світло фар.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віднині 21 листопада ...
Наступна новина: Житомирські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ