«Тінь Сонця» дасть доброчинний концерт-реквієм у «Тюрмі на Лонцького»

«Тінь Сонця» дасть доброчинний концерт-реквієм у «Тюрмі на Лонцького»

22.11.14 10:38 0 640
У суботу, 22 листопада, о 17.00 у приміщенні Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» відбудеться акустичний концерт-реквієм з творів репертуару різних років гурту «Тінь Сонця».

Про це повідомив кореспондент IA ZIK.

«Тихий» концерт-реквієм із народних та сучасних патріотичних пісень, об’єднаних духом історії, стане у акустичному виконанні учасників гурту «Тінь Сонця» музичною свічкою вічної пам’яті жертвам голодоморів у День вшанування пам’яті жертв геноциду – Голодомору 1932-33 років в Україні.

«Боляче від усвідомлення того, що Голодомору могло не бути, якби вдалося відстояти в 19117-20-их роках Українську Народну Республіку. Свій врожай ми скерували б в інтересах України: якщо треба – на озброєння чи на індустріалізацію, але це жодним чином не позначилося б згубно на житті жодного українця. Тож наша головна мета – відстояти Українську державу, зупинити ворога на фронті і вбезпечити життя нашим дітям і онукам, нехай замордованим голодною смертю українцям не буде за нас соромно. Світла їм пам’ять!», – кажуть музиканти із гурту «Тінь Сонця».

Вхід на доброчинний концерт – вільний.

Скорботний захід відбудеться у Національному музеї-меморіалі «Тюрма на Лонцького» за адресою м. Львів, вул. С.Бандери, 1(вхід з вул. К. Брюллова).

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: Буковина: «Теорія і ...

КОМЕНТАРІ