У Львівській області у Стрию засуджено "мисливця" за золотом

У Львівській області у Стрию засуджено "мисливця" за золотом

22.11.14 08:33 0 651
За вчинення грабежу 25-річний мешканець Стрийського району потрапив за ґрати.

Подія трапилася близько обіду 5 червня цього року. Того дня до чергової частини Стрийського міськвідділу міліції зателефонувала 38-річна місцева мешканка та повідомила про те, що її пограбували на одній з вулиць міста Стрий. Незнайомий молодий чоловік йшов по вулиці їй назустріч, а потім раптово підбіг до неї та зірвав з її шиї золотий ланцюжок з кулончиком. Жінка описала зловмисника та зазначила, що він побіг в сторону парку.

Оперативний черговий міськвідділу міліції, отримавши від потерпілої прикмети зловмисника, передав орієнтування усім нарядам та скерував на місце події слідчо-оперативну групу. Оперативники карного розшуку за «гарячими» слідами затримали грабіжника. Ним виявився 25-річний місцевий мешканець, який раніше судимим не був.

У судовій залі зловмисник свою вину визнав та щиро розкаявся у вчиненому. Стрийський міськрайонний суд врахувавши всі обставини справи, визнав 25-річного чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.186 (грабіж) КК України та призначив йому покарання у вигляді чотирьох місяців арешту.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ