У Львівській міській раді вибухівки не знайдено

У Львівській міській раді вибухівки не знайдено

22.11.14 13:34 0 595
Правоохоронці проводять заходи з метою встановлення особи аноніма, який 21 листопада, повідомив, що у міській раді знаходиться вибуховий пристрій. З початку року, це вже друге повідомлення, яке надійшло до працівників міліції про неправдиве замінування мерії міста.

На місце події працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно- криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб.

З міської ради було евакуйовано 400 працівників та відвідувачів.

Після ретельного обстеження приміщень та прилеглої території Львівської Ратуші вибухових пристроїв виявлено не було.

Правоохоронці проводять усі необхідні слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи аноніма, який повідомив про неправдиве замінування мерії міста.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Варто зазначити, з початку року, це вже друге повідомлення, яке надійшло до правоохоронців про неправдиве замінування Львівської міської ради.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура через суд ...
Наступна новина: У Житомирському районі ...

КОМЕНТАРІ