У Львівській області самбірський суд засудив жінку до двох років позбавлення волі за вбивство свого співмешканця

У Львівській області самбірський суд засудив жінку до двох років позбавлення волі за вбивство свого співмешканця

22.11.14 10:27 0 625
У Самбірський міський відділ міліції, у травні, надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги міста про те, що під час надання медичної допомоги помер 32-річний мешканець Львівської області. Лікарі виявили у чоловіка ножову рану в області серця.

На місці події працювала слідчо-оперативна група яка встановила, що чоловік у Самборі винаймав квартиру разом зі своєю 32-річною знайомою. Саме його співмешканка і заподіяла чоловікові травму несумісну з життям. У той день, коли чоловік з жінкою сварилися, зловмисниця схопила ніж та вдарила ним у серце співмешканця.

Як з'ясували правоохоронці, на момент вчинення нею кримінального правопорушення жінка перебувала у стані сильного душевного хвилювання.

Самбірський суд визнав її винною у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ст. 116 (умисне вбивство, вчинене в стані сильного душевного хвилювання) КК України. За рішенням суду жінка засуджена до двох років позбавлення волі та зобов'язана виплатити 150 тисяч гривень моральної шкоди родичам загиблого.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У волинянина вилучили ...
Наступна новина: У Житомирському районі в ...

КОМЕНТАРІ