На Львівщині туристка та неповнолітня намагалися обікрасти торговий центр

На Львівщині туристка та неповнолітня намагалися обікрасти торговий центр

22.11.14 12:21 0 653
За двома фактами крадіжок працівники міліції відкрили кримінальні провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

До Пустомитівського райвідділу міліції, 19 листопада, звернувся 33-річний працівник торгового центру, який повідомив, що з приміщення торгового закладу викрали одяг, косметику та окуляри. Загальна сума збитків становить понад 1000 гривень.

Встановлено, що до скоєння крадіжки причетна 33-річна іноземка, яка приїхала до Львівської області з туристичною метою. Викрадені речі у неї вилучено.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Крім того, у той самий день до працівників міліції надійшло ще одне повідомлення від працівника торгового центру, який повідомив про ще одну крадіжку з їхнього закладу. Викрали наушники та косметику на загальну суму понад 230 гривень.

Встановлено, що до скоєння крадіжки причетна 16-річна львів'янка, яка навчається у одному з університетів міста. Викрадене майно у неї працівники міліції також вилучили.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Буковинські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ