У Львівській області дрогобицькі дільничні інспектори міліції проводять заходи з метою унеможливити здійснення правопорушень

У Львівській області дрогобицькі дільничні інспектори міліції проводять заходи з метою унеможливити здійснення правопорушень

22.11.14 09:53 0 618
З метою ефективної боротьби зі злочинністю та підтримки належного громадського порядку дільничні інспектори Дрогобицького міського відділу міліції постійно проводять профілактичні заходи та здійснюють візити за місцем проживання громадян на території обслуговування.

Під керівництвом начальника сектору дільничних інспекторів Дрогобицького міського відділу міліції старшого лейтенанта міліції Дмитра Ракочого, з початку року дільничні інспектори міліції притягнули до адміністративної відповідальності 1050 правопорушників. А саме: за статтею 173-2 (вчинення насильства в сім'ї, невиконання захисного припису або не проходження колекційної програми) КУпАП - 208 адміністративних протоколів, за статтею 173 (хуліганство) КУпАП - 60 адміністративних протоколів, за статтею 178 (розпивання алкогольних, слабоалкогольних напоїв) КУпАП – 130 адміністративних протоколів, за статтею 51 (дрібна крадіжка) КУпАП - 24 адміністративних протоколів, за статтею 176 (виготовлення самогону та апаратів для його вироблення) та за статтею 177 (придбання самогону та інших міцних спиртних) КУпАП разом складено 156 адміністративних протоколів.

У Дрогобичі та районі працівники міліції регулярно перевіряють осіб, котрі знаходяться на обліку в ОВС.

З початку року дільничні інспектори міліції відвідали понад 26 тисяч помешкань громадян з метою проведення профілактично-роз'яснювальної роботи. Особлива увага приділяється молодому поколінню.

У результаті спілкування з громадянами працівники міліції отримали близько півсотні різноманітних повідомлень, по отриманих інформаціях проведені перевірки.

Також у ході проведення операції дільничні інспектори міліції звертають увагу на людей похилого віку, які потребують соціального захисту. У подальшому відповідна інформація направляється до органів місцевого самоврядування.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: З?ясовуються обставини ...

КОМЕНТАРІ