У Рівненській області вогнеборці врятували від вогню житловий будинок та господарчі будівлі

У Рівненській області вогнеборці врятували від вогню житловий будинок та господарчі будівлі

22.11.14 15:30 0 618
20 листопада о 23:05 в оперативно-чергову службу Головного управління ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в місті Рівне по вулиці Басівкутська. За вказаною адресою було направлено три пожежні автоцистерни. Для координації дій чергової варти виїхав оперативно-координаційний центр облуправління ДСНС.

На місці події виявилось, що горить покрівля двохповерхової господарчої будівлі розміром 8х4 м. Діяти потрібно було швидко, адже поруч був розташований житловий будинок та господарчі прибудови сусідів. Одне відділення рятувальників в апаратах захисту органів піднялися по висувній драбині у вікно палаючої будівлі та подали на ліквідацію пожежі водяний ствол.

Тим часом, було організовано гасіння полум’я із іншого напрямку. Через годину напруженої роботи пожежу вдалося ліквідувати та не допустити розповсюдження вогню за межі господарчої будівлі. Вогнем було знищено дерев’яне внутрішнє оздоблення горища.

Наразі причина пожежі та розмір матеріальних збитків від вогню встановлюються. На місці події працює слідчо-оперативна група працівників МВС та ДСНС.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі злодій не ...

КОМЕНТАРІ