Працівники ДАІ Рівного спільно з журналістами виявляли порушників

Працівники ДАІ Рівного спільно з журналістами виявляли порушників

22.11.14 08:40 0 686
У рамках проведення профілактичних заходів «Номерний знак», які наразі тривають на території області, працівники ДАІ Рівненщини спільно з журналістами місцевих телеканалів провели спільний рейд.

Зупиняючи автомобілі, інспектори ДАІ нагадували водіям, що відповідно до чинних Правил дорожнього руху забороняється змінювати розміри, форму, позначення, колір і розміщення номерних знаків, наносити на них додаткові позначення, або закривати їх, вони повинні бути чистими і достатньо освітленими. Однак, зважаючи на складні погодні умови, а саме налипання мокрого снігу, працівники ДАІ обмежувалися лише попередженнями відносно водіїв-порушників.

? З порушенням згідний, однак враховуючи те, що їду здалека, а за містом дорога наразі дуже погана, то постійно підтримувати достатню чистоту і видимість номерного знаку не маю змоги, ? каже водій Олександр.

Державтоінспекція Рівненщини нагадує, що згідно законодавства України, за вищевказані порушення передбачено штраф у розмірі від 170 до 255 гривень (ч. 6. ст. 121 КУпАП ). У випадку повторного вчинення порушення протягом року передбачається штраф у розмірі від 255 до 510 гривень, або громадські роботи терміном від 30 до 40 годин з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Молочна продукція ...

КОМЕНТАРІ