У Рівненській області працівники міліції викрили осіб,які вчинили крадіжку з нафтопроводу

У Рівненській області працівники міліції викрили осіб,які вчинили крадіжку з нафтопроводу

22.11.14 11:55 0 660
20 листопада працівники міліції встановили, що невідомі особи поблизу с. Дермань-1 Здолбунівського району пошкодили нафтопровід «Дружба».

Незаконну врізку правоохоронці виявили на 308 км нафтопроводу. Співробітники Здолбунівського РВ УМВС відразу розпочали проведення оперативно-пошукових заходів щодо встановлення осіб зловмисників. Завдяки ефективності їх проведення оперативники районного відділу міліції встановили причетність до події 33-річного жителя м. Київ та 38-річного мешканця м. Костопіль.

Як з'ясувалось, у ніч на 20 листопада вони викрали майже 20 кубометрів нафтопродукту. Вантажний автомобіль «МАН», яким перевозили пальне, працівники ДАІ зупинили між селами Озірко та Кунин, що на Здолбунівщині. Відповідних документів на нафту у чоловіків не було, що й привернуло увагу працівників міліції. Під час спілкування виявилося, що ці особи мають пряме відношення до крадіжки з нафтопроводу.

- Працівники Здолбунівського РВ УМВС за вказаним фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Наразі триває досудове розслідування, – зазначає начальник Здолбунівського районного відділу міліції майор міліції Олександр Панасюк. – А саме пошкодження нафтопроводу обійшлося без витоку нафтопродуктів та забруднення навколишнього середовища.

Наразі працівники міліції встановлюють всі обставини справи та інших осіб, причетних до даної події.

Ярослава Ногачевська,

Здолбунівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині у ...

КОМЕНТАРІ