У Рівненській області відтепер працівники ДАІ та інспектори з безпеки на наземному транспорті діятимуть разом

У Рівненській області відтепер працівники ДАІ та інспектори з безпеки на наземному транспорті діятимуть разом

22.11.14 08:05 0 674
20 листопада відбулася робоча нарада працівників Державтоінспекції з представниками Управління Укртрансінспекції в Рівненській області.

Нарада пройшла під головуванням заступника начальника УДАІ УМВС України в Рівненській області підполковника міліції Віктора Мороза. Її представники розглянули питання взаємодії, зокрема, виконання спільного наказу Міністерства інфраструктури та Міністерства внутрішніх справ України від 19 вересня 2014 року № 459/977.

Під час зустрічі основну увагу представники відомств звернули на механізм взаємодії та обміну інформацією про дорожньо-транспортні пригоди на автомобільному і міському електричному транспорті між Державною інспекцією України з безпеки на наземному транспорті та Державною автомобільною інспекцією Міністерства внутрішніх справ України. Віднині працівники ДАІ та інспектори з безпеки на наземному транспорті контролюватимуть посадових осіб та водіїв суб'єктів господарювання, які надають послуги з перевезення пасажирів та вантажів, зокрема, вживатимуть спільних заходів впливу з метою профілактики аварійності та недопущення дорожньо-транспортних пригод з вини ліцензованого транспорту.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькому провели ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ