На Тернопіллі рятувальники провели роз’яснювальну роботу з населенням

На Тернопіллі рятувальники провели роз’яснювальну роботу з населенням

22.11.14 09:39 0 647
Найбільш поширеними надзвичайними ситуаціями з усіх існуючих категорій є пожежі, адже вони мають значну чисельність, ареали поширення та несуть за собою численні збитки. В переважній більшості винуватці лиха – самі люди. Адже нехтування елементарними правилами пожежної безпеки у підсумку призводить до непоправного лиха.

Найбільше занепокоєння викликають категорії населення, що складають так звану групу ризику: соціально-неблагополучні сім’ї, багатодітні та малозабезпечені, одинокі престарілі, громадяни, схильні до зловживання алкоголем та особи без певного місця проживання.

20 листопада 2014 року, з метою профілактики виникнення пожеж та загибелі на них людей в житловому секторі працівниками Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій Тернопільської області спільно з представниками соціальних служб проведено відпрацювання села Богданівка Підволочиського району.

Рейдові групи проводили з мешканцями домоволодінь профілактичні бесіди, роз’яснювали вимоги правил пожежної безпеки в побуті. В ході відпрацювання населених пунктів було здійснено обхід 14 дворів. Працівники ДСНС інструктували громадян з питань експлуатації електронагрівальних приладів, електромережі, приладів пічного опалення, тощо. Роздавали тематичні пам’ятки й листівки попереджувального змісту на протипожежну тематику та надавали практичну допомогу. В переважній більшості селяни охоче спілкувалися з фахівцями та уважно прислухалися до їх порад.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області звертається до мешканців краю: громадяни, дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Пам’ятайте, що ваше життя та здоров’я залежить, у першу чергу, від вас самих.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зараз непрості часи ...
Наступна новина: Вінницькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ