Леонід Бицюра: «Українці не повинні допустити,щоби здобутки революції Гідності було втрачено»

Леонід Бицюра: «Українці не повинні допустити,щоби здобутки революції Гідності було втрачено»

22.11.14 17:05 0 683
Українці не повинні допустити того, щоб здобутки революції Гідності було втрачено.

Про це заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Леонід Бицюра заявив у прямому ефірі телеканалу «ТТБ» 21 листопада.

«Ми не можемо ще раз упустити шанс жити в вільній, демократичній, цивілізованій державі, як це сталося після Помаранчевої революції, - зазначив Леонід Олексійович. – Адже тоді всі здобутки народного бунту було розгублено, відбувся реванш антиукраїнських сил».

За його словами, великий внесок у революцію Гідності зробили мешканці Тернопільщини.

«15 грудня 2013 року в нашому місті відбулося віче Гідності, - додав заступник. – Вже пізніше події отримали назву «Революція Гідності». Тому ми можемо пишатися, що внесок Тернополя та області був визначальний. Я переконаний, що якби не підтримка тернополян, такого спротиву злочинному режиму не було б».

Як повідомив Леонід Олексійович, керівництво Тернопільської обласної державної адміністрації звернулося до Президента України, Кабінету Міністрів з ініціативою проведення «круглих столів» «Український відлік». Ця ініціатива покликана на те, щоб кожного року громадськість і влада робили звіт, що зроблено протягом року для розбудови України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліція звертається до ...

КОМЕНТАРІ