Хмельницька область: за добу рятувальники ліквідували три пожежі у житлових будинках

Хмельницька область: за добу рятувальники ліквідували три пожежі у житлових будинках

23.11.14 11:22 0 643
21 листопада о 10:49 на пункт зв’язку 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Нова Ушиця надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Висилок.

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Новоушицького району, які пожежу площею 50 кв. м. локалізували о 11:15, ліквідували о 11:22.

Завдяки оперативним діям вдалося запобігти перекидання вогню на сусідні допоміжні споруди житлового сектору.

Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття на площі 50 м 2 пошкоджено перекриття, та речі домашнього вжитку.

Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Вже надвечір о 19:24 до вогнеборців 21-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вул. Гоголя.

До місця виклику прибули рятувальники ДСНС, які оперативно ліквідували загоряння та запобігли розповсюдження вогню на інші житлові кімнати будинку. Пожежу на площі 5 кв. м. локалізовано о 19:34, ліквідовано о 19:38.

Причина пожежі – необережність під час паління.

А о 23:14 на пункт зв’язку 24-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Білогір’я надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Семенів.

Негайно до місця події направлено рятувальників Білогірського району, які пожежу площею 35 кв. м. локалізували о 23:27, ліквідували о 23:32. Завдяки професійним діям рятувальників пожежу вдалося ліквідувати в тих розмірах, яких вона набула під час прибуття підрозділу.

Вогнем знищено покриття та речі домашнього вжитку.

Причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

Внаслідок пожежі травмовано громадянина 1993 року народження, якого з діагнозом отруєння чадним газом доставлено в Білогірську ЦРЛ.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ