Хмельницькі правоохоронці вшанували пам'ять жертв Голодомору

Хмельницькі правоохоронці вшанували пам'ять жертв Голодомору

23.11.14 14:08 0 697
У Хмельницькому пройшла скорботна хода в пам'ять про жертви Голодомору 1932-1933 років, до якої долучилися і працівники міліції на чолі з заступником начальника УГБ УМВС Тарасом Гуменюком та начальником Хмельницького міськвідділу Василем Птащуком.

Загальноміські заходи із вшанування пам'яті жертв Голодомору розпочалися в Хмельницькому о 15.00 годині на майдані Незалежності України.

О 15.30 годині скорботна хода за участю керівництва міста та області, представників громадських об'єднань та релігійних конфесій, свідків Голодомору 1932-1933 років та політичних репресій, громадськості вирушить від майдану Незалежності вулицями Соборною та Проскурівською до пам'ятного знаку Ангел Скорботи, де відбулась панахида за жертвами голодомору.

Після молитви учасники меморіального заходу вшанували померлих від голодомору хвилиною мовчання та поклали до пам'ятника траурні вінки, квіти, композиції з житніх та пшеничних колосків, встановили лампади та свічки.

Поминальні заходи пройшли без надзвичайних подій. Громадський порядок на вулицях міста у цей час забезпечувало 145 правоохоронців.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Підключення до ...

КОМЕНТАРІ