Інформація про замінування Хмельницької філії «Укрпошти» не підтвердилась

Інформація про замінування Хмельницької філії «Укрпошти» не підтвердилась

23.11.14 10:28 0 634
Телефонний дзвінок, під час якого було повідомлено про замінування Хмельницької філії державного підприємства «Укрпошта» тривав менше хвилини. Натомість працівникам усіх екстрених служб довелось попрацювати не одну годину, щоб ретельно перевірити усі приміщення 9-поверхової будівлі та з впевненістю констатувати — дзвінок виявився чиїмось невдалим жартом.

О 13.15 годині до чергової частини Хмельницького МВ УМВС України в Хмельницькій області

по спецлінії «102» надійшло повідомлення з Хмельницької філії державного підприємства «Укрпошта» про те, що в приймальню директора зателефонував невідомий чоловік та повідомив про замінування установи.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічної лабораторії НДЕКЦ, кінологи, пожежники. Усіх працівників та відвідувачів 9-поверхової будівлі довелось евакуювати.

Під час перевірки жодних вибухонебезпечних предметів виявлено не було. По даному факту правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності» Кримінального кодексу України і наразі працюють над встановленням особи «жартівника».

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Житомирі ...

КОМЕНТАРІ