Правоохоронці проводять розслідування щодо незаконного позбавлення волі та перешкоджання професійній діяльності тернопільського журналіста

Правоохоронці проводять розслідування щодо незаконного позбавлення волі та перешкоджання професійній діяльності тернопільського журналіста

23.11.14 08:08 0 665
20 листопада ввечері на лінію «102» надійшло повідомлення від кореспондента одного із обласних інтернет-видань. Чоловік повідомив, що керівник однієї із громадських об'єднань перешкоджає його професійній діяльності та незаконно утримує в приміщенні офісу даної організації, що знаходиться у Тернополі за адресою вул. Старий Ринок.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Тернопільського міськвідділу міліції. Правоохоронці допомогли журналісту вийти із приміщення та запросили його у міський відділ міліції для з'ясування обставин інциденту. За словами потерпілого, його протягом години утримували в офісі організації та не давали можливості вийти. Як стверджує журналіст, цей випадок пов'язаний з його професійною діяльністю. Голова громадського об'єднання переслідував кореспондента за те, що він опублікував критичну інформацію про його незаконну діяльність.

Відомості про дані події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 1 ст. 171 ККУ (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів). Тривають слідчі дії.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Втрати України від ...

КОМЕНТАРІ