Підключення до електропостачання населених пунктів Житомирщини – під особистим контролем голови облдержадміністрації

Підключення до електропостачання населених пунктів Житомирщини – під особистим контролем голови облдержадміністрації

23.11.14 14:24 0 648
21 листопада 2014 року відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом голови облдержадміністрації Сергія Машковського за участю керівників усіх профільних структур.

Комісія з питань ТЕБ та НС підвела підсумки роботи щодо ліквідації наслідків складних погодніх умов – підключення до електропостачання знеструмлених від обриву електромереж, падіння дерев та опор – за 21 листопада.

Станом на 18.00 год. цього дня вдалося відновити електропостачання у всіх лікарнях області та майже всіх дитячих садочках і школах. Більш проблемними залишаються об'єкти житлового фонду.

За дорученням голови облдержадміністрації Сергія Машковського, упродовж минулих 2 днів та цілодобово протягом вихідних в області в посиленому режимі працюватимуть бригади та залучатиметься додаткова спецтехніка. На разі над ліквідацією наслідків негоди працюють 150 бригад ЕК «Житомиробленерго» (400 працівників та понад 200 одиниць техніки), а також бригади інших служб.

Повне відновлення електропостачання у всіх населених пунктах області, за словами голови правління ПАТ «ЕК "Житомиробленерго"» Анатолія Левицького, планують здійснити до понеділка включно.

Питання відновлення електропостачання у всіх районах області тримається на особистому контролі голови облдержадміністрації. Робочі наради щодо проведеної роботи з ліквідації наслідків негоди проводяться щодня. Інформація оновлюється кожні 3 години.

На разі над ліквідацією наслідків негоди працюють ПАТ «ЕК "Житомиробленерго"», управління з реагування на НС ДСНС України в області, обласний центр з гідрометеорології, служба автомобільних доріг в області, державна санітарно-епідеміологічна служба в області, ВАТ «Укртелеком», департаменти цивільного захисту населення, житлово-комунального господарства, охорони здоров'я облдержадміністрації та ін. профільні установи.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ