На Житомирщині вже більшість населених пунктів підключені до електропостачання

На Житомирщині вже більшість населених пунктів підключені до електропостачання

23.11.14 08:22 0 679
Чергова робоча нарада щодо відновлення електропостачання після негоди в області пройшла у суботу, 22 листопада 2014 року, під керівництвом голови облдержадміністрації Сергія Машковського за участю керівників профільних структур.

Сергій Машковський тримає на особистому контролі питання відновлення електропостачання у всіх районах області.

За оперативними даними, станом на 22 листопада в області відновлено електропостачання у 426 населених пунктах (із 661). Залишилося відновити ще у 235 населених пунктах, які через наслідки негоди були знеструмлені. Повністю відновлено теплопостачання багатоповерхових житлових будинків.

За дорученням голови облдержадміністрації Сергія Машковського, з 20 листопада цілодобово у посиленому режимі працюють бригади та спецтехніка. до ліквідації наслідків негоди задіяно 181 бригаду ПАТ «ЕК "Житомиробленерго"» та 261 одиницю спецтехніки.Позитивна динаміка щодо збільшення кількості підключених об'єктів простежується через кожні декілька годин.

Керівник області наголосив на першочерговому підключенню до електропостачання соціальних об'єктів (дитячих садочків та шкіл), які з понеділка мають почати працювати у звичному режимі. Електропостачання у лікарнях області з 21 листопада повністю відновлено.

На разі над ліквідацією наслідків негоди працюють ПАТ «ЕК "Житомиробленерго"», управління з реагування на НС ДСНС України в області, обласний центр з гідрометеорології, служба автомобільних доріг в області, державна санітарно-епідеміологічна служба в області, ВАТ «Укртелеком», департаменти цивільного захисту населення, житлово-комунального господарства, охорони здоров'я облдержадміністрації та ін. профільні установи.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Втрати України від ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ