В Житомирській області під час пожежі у квартирі вогнеборці врятували 75-річного дідуся,який отримав 40% опіків тіла

В Житомирській області під час пожежі у квартирі вогнеборці врятували 75-річного дідуся,який отримав 40% опіків тіла

23.11.14 10:58 0 592
21 листопада о 15:44 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Житомирській області від стривожених жителів багатоповерхівки по вулиці Гоголівській у Житомирі надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на третьому поверсі, де проживав самотній дідусь із вадами зору та слуху.

На місці події під час проведення розвідки стало відомо, що господар заблокований у кімнаті, шлях до евакуації був відрізаний вогнем. Рятувальникам довелося подавати ствол для гасіння пожежі через вікно квартири, в той час як інші бійці ДСНС відкривали вхідні двері. Впоравшись із завданням, вже зі сторони входу вони подали другий ствол води на приборкання полум’я.

Коли ж рятувальники потрапили всередину оселі – вся вона була охоплена димом. Власника помешкання ніде не було видно. Близько 10 хвилин знадобилося вогнеборцям, аби відшукати дідуся. Старенький, намагаючись врятуватися від вогню, з переляку заліз під диван. Саме там його і знайшли.

На щастя, чоловік був при свідомості. Бійці ДСНС винесли його з кімнати та надали першу медичну допомогу. Згодом – передали до рук медиків. Наразі потерпілий знаходиться у реанімації, його стан розцінюють як вкрай важкий. Чоловік отримав близько 40% опіків тіла, має паралізовану руку.

Пожежу локалізовано о 15:59, ліквідовано – о 16:42.

Причина займання і заподіяний вогнем збиток встановлюються.

Управління ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: СОНАТА - програмний ...
Наступна новина: У Тернополі представили ...

КОМЕНТАРІ