Житомирщина: рятувальники продовжують надавати допомогу у ліквідації наслідків несприятливих погодних умов та відновленні електропостачання у населених пунктах області

Житомирщина: рятувальники продовжують надавати допомогу у ліквідації наслідків несприятливих погодних умов та відновленні електропостачання у населених пунктах області

23.11.14 17:16 0 662
Погіршення погодних умов, що спостерігалися на Житомирщині, починаючи з 20 листопада (дощ, подекуди з мокрим снігом та невеликий мороз), спричинили утворення шару льоду на деревах та дротах електромереж, пошкодження чи руйнування окремих об’єктів електромереж.

Для ліквідації наслідків негоди була залечена 101 бригада ЕК «Житомиробленерго», від підрозділів ДСНС – 23 фахівця та 5 одиниць техніки. Станом на 21 листопада вдалося відновити електропостачання у 263 знеструмлених населених пунктах та під’єднати 111 повітряних ліній електропередач.

На ранок 22 листопада на території області залишалися відключеними від електропостачання 381 населений пункт у 13 районах, 125 повітряних ліній потужністю 10 кВ та 1534 трансформаторні підстанції. Найбільше знеструмлено населених пунктів у Ємільчинському (87), Володарсько-Волинському (62), Червоноармійському (51) районах.

Рятувальники продовжують надавати допомогу підприємствам енергетичної системи у ліквідації наслідків негоди. За допомогою бензопил зрізують обледеніле гілля та повалені дерева, розчищають від них проїжджі частини, використовують для надання допомоги спецтехніку - автопідйомник та авто драбину та ін.

Зокрема, щоб відновити рух на дорозі місцевого значення чуднівські рятувальники разом із місцевим населенням взялися за розчищення від дерев автошляху «Чуднів-Рижів».

Також фахівцями ДСНС надано допомогу по зрізанню аварійних та прибиранню з проїжджої частини повалених негодою дерев в містах Коростень, Радомишль, Новоград-Волинський, в 6 населених пунктах Радомишльського, Черняхівського та Червоноармійського районів.

Роботи щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації продовжуються.

Управління ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Покрышки Dunlop: не все ...

КОМЕНТАРІ