У Львівській області - Ми повинні стати взірцем для населення,викликати повагу та авторитет до міліції,- начальник Червоноградського МВ

У Львівській області - Ми повинні стати взірцем для населення,викликати повагу та авторитет до міліції,- начальник Червоноградського МВ

23.11.14 16:33 0 701
Згідно затвердженого графіка керівництво Червоноградського міськвідділу міліції проводить зустрічі з місцевим населенням та з трудовими колективами міста. Участь у них також приймають дільничні інспектори міліції, кожен на своїй території обслуговування.

«Проведення подібних зустрічей відіграє велику роль у налагоджені тісної співпраці громадськості з правоохоронними органами», - зазначив начальник Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Володимир Калиш.

Нещодавно дільничні інспектори міліції, а саме старший лейтенант міліції Володимир Ткачик та лейтенант міліції Тарас Шмігель провели виступ у приміщенні ЖЕД №4 КП «Червонограджитлокомунсервіс», де, зокрема, знаходиться їхній дільничний пункт.

Під час проведеного виступу правоохоронці проінформували населення про стан правопорядку на дільниці обслуговування та зауважили, що у порівнянні з минулим роком, кількість скоєних злочинів знизилась. Проте вони відзначили «популярність» таких злочини, як крадіжки, а особливо шахрайства, що вчиняються за допомогою Інтернет мережі та мобільних телефонів.

Дільничні інспектори міліції прозвітували перед трудовим колективом та місцевими мешканцями про свою роботу, розповіли, що впродовж звітного періоду зусилля були спрямовані на посилення співпраці з населенням, підвищення рівня довіри до міліції, профілактику вчинення протиправних дій особами криміногенних категорій, попередження, розкриття злочинів та проведення профілактичних заходів на території обслуговування.

« Поінформувавши населення про результати оперативно-службової діяльності можна значною мірою підвищити довіру мешканців до міліції. Дільничні інспектори на залишаються головною службою, працівники якої щодня працюють з громадянами. Тому, окрім керівництва міськвідділу міліції, дільничний особисто повинен прозвітувати перед населенням, для того щоб його роботу змогли оцінити самі мешканці на його дільниці, оскільки основне завдання органів правопорядку – повернути довіру громадян до міліції», - розповів заступник начальника Червоноградського міськвідділу міліції підполковник міліції Михайло Спічак.

Зустрічі з трудовими колективами та населенням завжди відбуваються в режимі «живого спілкування», коли всі присутні мають можливість обговорити наболілі питання й отримати професійну відповідь чи пораду.

«Працівники міліції повинні завжди допомагати людям у вирішенні проблемних питань та у встановленні справедливості, особливо коли це є нашим обов'язком. Дуже важливо в нашій роботі звертати увагу на ввічливе та тактовне ставлення до громадян. Ми повинні стати взірцем для населення, повернути повагу та авторитет до міліції»,- зазначив Володимир Калиш.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ