Громада Яремчанщини розповіла керівнику прикарпатської міліції про свої проблеми

Громада Яремчанщини розповіла керівнику прикарпатської міліції про свої проблеми

23.11.14 15:31 0 690
На виїзний прийом до начальника УМВС України в Івано-Франківській області полковника міліції Миколи Семенишина яремчанці приходили як з особистими питаннями, так і задля вирішення загальних для мешканців цього регіону проблемних аспектів.

Слід зауважити, що більшість бажаючих поспілкуватися з очільником міліції Івано-Франківщини передусім переймалися потребами громади, а не власними. Йшлося й про необхідність активізувати профілактичну роботу в дитячому та молодіжному середовищі, й про проблему збереження карпатських лісів, й про безпеку на автошляхах курортного краю та багато іншого.

Кожний, хто звертався за допомогою чи порадою до Миколи Семенишина, отримав або конкретну відповідь на своє питання, або ж, якщо воно не належало до компетенції органів внутрішніх справ, - рекомендацію щодо його вирішення. Керівник прикарпатської міліції також вже традиційно надав присутнім номер контактного телефона та запевнив, що готовий вислухати в будь-який час.

Такі зустрічі, як зазначив начальник УМВС, є свідченням налагодження дієвого діалогу правоохоронців з громадою, спрямованого на отримання взаємовигідного позитивного результату, та практикуватимуться й надалі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області в ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ