На Вінничині у двох аваріях в Гайсинському районі постраждали четверо людей,один з них - пішохід

На Вінничині у двох аваріях в Гайсинському районі постраждали четверо людей,один з них - пішохід

23.11.14 11:12 0 621
21 листопада у Гайсинському районі сталися дві автопригоди, у яких травмувалися четверо людей. За обома фактами міліція відкрила кримінальні провадження.

На автодорозі Умань - Краківець біля села Тарасівка Гайсинського району 24-річний водій автомобіля «Ford Escort», житель Теплицького району, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Peugeot Boxer».

Внаслідок аварії постраждали троє пасажирів з обох автівок. У них всіх лікарі діагностували забої грудних клітин.

У другій аварії, яка сталась у м. Гайсин, під колесами «Volkswagen Passat» опинився 60-річний місцевий житель. Чоловік перетинав проїзну частину дороги у невстановленому місці. В стані алкогольного сп'яніння з закритим переломом гомілки потерпілий був доставлений у лікарню.

За обома фактами автопригод слідчим відділом міліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачені покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі представили ...
Наступна новина: Хмельницька область: за ...

КОМЕНТАРІ