Путін не відступить,бо ще має гроші і підтримку народу,– експерт

Путін не відступить,бо ще має гроші і підтримку народу,– експерт

24.11.14 16:35 0 621
Президент Росії Володимир Путін не відступить найближчим часом, а продовжуватиме агресивну політику і не зважатиме на проблеми з економікою РФ.

Таку думку висловила науковий дослідник Центру міжнародних досліджень Льєжського університету (Бельгія) Мадалена Сису в інтерв’ю Радіо Свобода.

«Передбачити поведінку президента Путіна неможливо, бо це потребує інших знань, що виходять за рамки простих політичних спостережень. Однак, гадаю, висновок саміту в Австралії (G20 – ред.) був такий: сформувалася єдина, спільна позиція Заходу щодо путінської Росії, і чимдалі погіршуватиметься ситуація, тим міцнішою ставатиме ця позиція. Але ілюзій не повинно бути: найближчим часом Путін не відступить», – зазначила експерт.

Вона наголосила, що в Росії, попри санкційний тиск, все ще є резерви – сотні мільярдів доларів, тому Москва поки може кидати виклики Заходу.

«Але якщо економічні важелі не змінять агресивної політики Кремля, то ця зміна настане завдяки громадській думці. Зрештою, це таки станеться, як тільки політика Путіна втратить підтримку народу», – підкреслила Сису.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ