В Житомирській області рятувальники продовжують надавати допомогу населенню та спеціалізованим службам по ліквідації наслідків негоди,що сталася напередодні

В Житомирській області рятувальники продовжують надавати допомогу населенню та спеціалізованим службам по ліквідації наслідків негоди,що сталася напередодні

24.11.14 16:44 0 643
Починаючи з 20 листопада, внаслідок погіршення погодних умов на території Житомирщини спостерігалось утворення шару льоду на лініях електропередач та гілках дерев, порушено електропостачання 351 населеного пункту у 22 районах області.

22 листопада для ліквідації наслідків негоди була залучена 181 бригада ЕК «Житомиробленерго», від підрозділів ДСНС – 32 фахівця та 8 одиниць техніки. Станом на 22 листопада вдалося відновити електропостачання у 401 знеструмленому населеному пункті та під’єднати 183 повітряні лінії електропередач.

Станом на 06:00, 23 листопада, на території області залишаються відключеними від електропостачання 243 населених пункти, 53 повітряні лінії по 10 кВ та 813 трансформаторних підстанцій.

Найбільше знеструмлено населених пунктів у Ємільчинському (67), Володарсько-Волинському (44), Червоноармійському (36) районах.

Рятувальники продовжують надавати допомогу підприємствам енергетичної системи у ліквідації наслідків негоди. За допомогою бензопил зрізують обледеніле гілля та повалені дерева, розчищають від них проїжджі частини, використовують для надання допомоги спецтехніку - автопідйомник та авто драбину та ін.

Зокрема, протягом доби фахівцями ДСНС в місті Новоград-Волинський та 4 населених пунктах Ємільчинського, Попільнянського, Червоноармійського та Черняхівського районів надано допомогу по зрізанню аварійних та розчишенню ліній електропередач.

Також в селі Рижів Чуднівського району рятувальниками надано допомогу по зрізанню аварійних та прибиранню упавших дерев з проїжджої частини.

Роботи щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації продовжуються.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі у музеї ...

КОМЕНТАРІ