Закарпатські правоохоронці вилучили у школярів марихуану та

Закарпатські правоохоронці вилучили у школярів марихуану та "бульбулятор"

24.11.14 17:54 0 604
Працівники патрульної служби Мукачівського міськвідділу міліції затримали «на гарячому» двох неповнолітніх, які курили марихуану через спеціальний пристрій - «бульбулятор».

На лінію «102» чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції зателефонував невідомий, який повідомив, що у їх дворі неповнолітні вживають наркотики.

Прибувши на місце події, інспектори патрульної служби Мукачівського міськвідділу міліції Михайло Стегура та Сергій Зорін «застукали» двох школярів віком 13 та 14 років, які через спеціальний пристрій, так званий бульбулятор, викурювали марихуану.

Як з`ясували правоохоронці, неповнолітні виховуються у повних родинах, батьки працюють, проте не завжди знаходять час на виховання дітей. Коли батьки дізнались, чим займаються їхні чада, то були шоковані.

З неповнолітніми правоохоронці провели профілактичну бесіду, вилучену речовину вагою близько 2 грамів вилучили і направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. За даним фактом тривають перевірки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді вшанували ...
Наступна новина: Генеральний директор ...

КОМЕНТАРІ