Працівники Державної служби охорони Львівщини попередили розкрадання нафтопродуктів

Працівники Державної служби охорони Львівщини попередили розкрадання нафтопродуктів

24.11.14 17:28 0 641
Наряд Бродівського міжрайонного відділу УДСО Львівщини, що охороняє магістральний нафтопровід «Дружба», ПАТ «Укртранснафта» на території Здолбунівського району Рівненщини затримав два автомобілі з нафтопродуктами та господарським інвентарем. Пізніше працівники міліції охорони виявили врізку в нафтопровід.

Учора, 20 листопада наряд Бродівського міжрайонного відділу УДСО Львівщини слідуючи по маршруту охорони магістрального нафтопроводу «Дружба», зупинив два підозрілі автомобілі, «МАН» та «Рено Трафік». В одному з авто були нафтопродукти, а в іншому господарський інвентар, особи що перебували в транспортних засобах вели себе підозріло та помітно нервували.

На місце було викликано службу безпеки ПАТ «Укртранснафта» та слідчо-оперативну групу Здолбунівського райвідділу міліції Рівненської області. По прибуттю, яких наряд ДСО почав обстежувати прилеглу територію, де було виявлено, приварений кран до труби та шланг діаметром 40 мм. Витоку нафтопродуктів не виявлено.

Дана подія зареєстрована у журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Здолбунівського райвідділу міліції Рівненської області.

Денис Харчук,

УДСО при ГУМВС

України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ІV відкритий Чемпіонат ...
Наступна новина: В Житомирській області під ...

КОМЕНТАРІ