Фінінспектори Хмельниччини виявили порушення у Шепетівській центральній районній лікарні на суму 218,6 тис. грн.

Фінінспектори Хмельниччини виявили порушення у Шепетівській центральній районній лікарні на суму 218,6 тис. грн.

25.11.14 08:05 0 688
Фахівці територіального підрозділу Держфінінспекції в Хмельницькій області – Шепетівської об'єднаної держфінінспекції – під час ревізії фінансово-господарської діяльності Шепетівської центральної районної лікарні виявили порушення, що призвели до втрат на суму 218,6 тис. грн.

В ході ревізії, виявлено незаконне списання медичного кисню, без підтвердження первинних документів його фактичного використання, на суму 108,0 тис. грн.

Крім того, за період перебування працівників установи у додаткових відпустках, зайво нараховано та виплачено заробітної плати на суму 33,23 тис. грн, в результаті чого сплачено коштів до державних цільових фондів на суму 11,1 тис. грн.

Незаконне покриття лікарнею витрат сторонніх юридичних осіб, пов'язаних з наданням платних послуг, призвело до втрат бюджетних коштів на суму 26,3 тис. грн.

За допущені фінансові порушення 6 осіб медичного закладу притягнуто до адміністративної відповідальності, 1 особу – до матеріальної, 1 особу – до дисциплінарної. За матеріалами ревізії поінформовано правоохоронні органи.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львові постраждали двоє ...

КОМЕНТАРІ